Pagina's

vrijdag 22 juni 2018

FriendsHallo allemaal,

Friends het mooiste wat er is. Gelukkig ben ik gezegend met een aantal super vrienden en één hele speciale. Voor haar een boekje gemaakt met de geweldige stencils van Pronty en het mooie MDF-boekje.

_


 

Hello all,


 

Friends for live, that's amazing. Fortunately I have a few good friends and one special.  I made this book for her.  I have used the beautiful stencils of Pronty.

 
 
Onderstaande materialen zijn gebruikt:
 
Mask stencils van Pronty. Onder andere deze: 470.805.038
MDF boekje van Pronty: 460.400.160 ( different edges)
Witte Gesso en babydoekjes
Verf diverse kleuren. In het voorbeeld is gebruik gemaakt van Dyslusion
Diverse lintjes naar keuze
teksten zelf geprint
-

The materials below have been used:
Mask stencils from Pronty: among other things: 470.805.038
MDF-pocket from Pronty: 460.400.160 ( different edges)
White Gesso and babytowels
Paint in a few colors
Various ribbons of your choice
a few texts

Als eerste breng ik een dun laagje  witte Gesso aan op het MDF-boekje. Ik laat dit drogen aan de open lucht.

-

First I apply a thin layer of Gesso. Let it dry in the open air.Vervolgens breng ik de kleuren verf aan. Ik meng ze voorzichtig, zodat de kleuren wel overlopen maar niet geheel in elkaar vermengen.

-
After that I apply the colors of paint. I mix them carefully.

 Ook dit laat ik eerst even drogen. Aansluitend start ik met het aanbrengen van diverse patronen. Ik gebruik maar heel weinig verf, zodat de verf niet onder de sjablonen door loopt.

-

I also let this dry first.  Then i start by applying various patterns. I use very little paint. The paint must not run under the templates.Dit herhaal ik met diverse stencils, totdat ik tevreden ben met het resultaat.

-
I repeat this with various stencils, until I am satisfied.
Vervolgens ga ik accenten aanbrengen met een witte gel pen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit met zwart te doen. Dan springt het er nog duidelijker uit.
-

Then I'm going to apply accents with a withe gel pen. You can also do this with a black gel pen.Daarna maak ik de MDF-plankjes met diverse lintjes aan elkaar.  En dan gaat het op pimpen starten met stempelafdrukjes. Ik knip er eerst diverse uit en leg dit op het boekje. Aansluitend ga ik de inkleuren. In dit project heb ik ervoor gekozen om te kleuren met de Copics.

-

Then I attach the MDF boards with variuos ribbons to each other. And than it goes on.... decorating with a lot of stamps. I colored the stamps with te copics.
Als laatste heb ik diverse teksten getypt en geprint. De accenten rondom de tekst heb ik ook gedoodled met een zwarte gelpen.

-
Finally, I typed and printed a few texts. 
Heel veel creatieve groeten,

-

Lots of love,
2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk boekje. De witte details maken de achtergrond echt af, wat een verschil kan zoiets toch maken.

    BeantwoordenVerwijderen