Pronty Crafts Creators bio

Chantal Verhoeven

Mijn naam is Chantal Verhoeven en ik ben helemaal verslaafd aan mixed media in de brede zin van het woord. Zoals iedereen ben ik begonnen met kaarten maken en door de tijd ben ik mijn eigen stijl gaan ontwikkelen. Werken met stencils, stempels, verf en kleurmiddelen zijn constant een uitdaging om wat nieuws uit te proberen en te maken.Op stempelgebied zijn er ondertussen zoveel mooie dingen op de markt, wat het mogelijk maakt om aparte kaarten te kunnen maken.

Blog:

Facebook:

Instagram:
chantalcardsFolkje Postema

Mijn naam is Folkje, geboren in 1965, getrouwd met Bart en samen hebben we twee dochters, met zijn vieren wonen wij in het dorp Drachtstercompagnie {Friesland} waar we op een heerlijke plek wonen. Ik werk in een hobbywinkel in Drachten. Ik ben altijd al creatief geweest, ooit begonnen met sieraden maken en later met 3D kaartjes en zo door de jaren al van alles uitgeprobeerd. De laatste jaren vooral veel gestempeld, maar geef mij wat verf, stencils en toebehoren en ik ga heerlijk aan de slag, ik weet vaak niet wat het gaat worden, ik begin en onderweg kan ik nog alle kanten op gaan, daarom is mixed media zo heerlijk om te doen en past het ook zo goed bij mij, ook vind ik het heerlijk om in mijn art journal te werken. Ik kijk er naar uit en vindt het super leuk om met dit team aan de slag te gaan.

Blog:

Facebook:

Instagram:
creafolkjeEllen Schrik

Ik ben Ellen, 45 jaar en sinds jaar en dag actief op allerlei creatieve vlakken. Lang geleden ben ik begonnen met figuurzagen en schilderen van kinder-deco-artikelen (zoals nachtlampjes, kapstokjes, beweegbare wandplaten en mobiles). Daarna volgden technieken op papier, waarvan het stempelen en gebruik van allerlei materialen wel favoriet is. Sinds eind 2012 zit ik het design team van het Nederlandse stempelmerk Art Journey, om voorbeelden te maken met de mooie stempels. Mijn werk is inmiddels een aantal keren gepubliceerd geweest in Craft Stamper magazine, iets waar ik erg trots op ben. Ook stond een ge-upcycled blik van mij in het digitale Mixed Up magazine. Daarnaast ben ik moeder van twee geweldige meiden, echtgenote van een leuke man en actief in diverse verenigingen in het dorp waar ik woon. Ik speel toneel, grimeer de toneelspelers en schmink kinderen tijdens evenementen. En ik vind alles even leuk, waardoor de week soms te kort is. Maar tijd voor mijn hobby maak ik altijd, en de mooie stencils en andere producten van Pronty nodigen mij erg uit om er mee aan de slag te gaan.

Blog:

Facebook:Patricia van Mierlo

Ik kan me als jong meisje herinneren dat er in de huiskamer altijd een hondenmand stond en een naaimachine. Ons mam was steeds in de weer met stof en het maken van nieuwe dingen. Later werden dat 3D kaarten, Anton Pieck schilderijtjes, muziekdoosjes van fimo klei en sieraden. Het kon dan ook niet uitblijven en ik ging aan de crea bea. Al jong was ik gek van kleuren en kleine dingen maken om die dan weer weg te geven. Al vroeg mocht ik op naailes en had ik mijn eigen naaimachine. Inmiddels heeft die een plek gekregen achter op de tafel want inmiddels liggen daar diverse soorten potloden, pastels, copics, verftubes, paperblocs, papier, versiersels en art journals. Momenteel ben ik druk bezig met het maken van spreads voor in mijn art journals en blijf ik kaartjes en cadeautjes maken voor speciale gelegenheden. Hier mag ik aan de slag met Mixed Media en ik heb er zin in!

Blog:

Facebook:

Instagram:
pc_van_mierloMarianne Reijgersberg

Ik ben Marianne Reijgersberg. In het dagelijks leven ben ik vrouw van, moeder van 3 volwassen kinderen en oma van twee prachtige kleinkinderen. Ik werk drie dagen in de week als juf op een basisschool en pas ook een dag op mijn kleinkinderen.
De tijd die dan overblijft, besteed ik heel graag aan mijn hobby. Ik ben gek op inkleuren met verschillende materialen. Het maken van achtergronden met stempels en stencils/masks vind ik super om te doen. Die achtergronden zijn niet alleen voor kaarten, maar ook voor albums, boekjes en andere dingen die een mooie voorkant verdienen.
Ik hoop hier jullie enthousiast te maken of houden voor het werken met stencils.

Blog:

Facebook:

Instagram:
 mlreijgersbergKyra Maas

Facebook:Dunja Trautmann

Blog:

Facebook:

Instagram:
dunjatrautmannKim Honcoop

Ik ben Kim, 35 jaar en dol op creatief bezig zijn. Als kleine meid was ik al graag creatief bezig en ik had daar met een creatieve moeder en twee creatieve oma’s goede voorbeelden in. Vele hobby’s zijn de revue gepasseerd, maar in 2010 vond ik mijn passie in het maken van kaarten, doosjes, cadeauverpakkingen en een paar jaar geleden ook in het maken van home deco projecten. Ik ben inmiddels ook regelmatig te vinden op beurzen en in diverse hobbywinkels waar ik demo's en workshops mag geven. Voor Pronty ben ik al enige jaren met veel plezier decoratrice en demonstratrice en hou ik me voornamelijk bezig met het decoreren van home deco projecten. Op dit blog zal je dan ook vooral home deco projecten van mij voorbij zien komen. Ik hoop jullie dan ook te mogen inspireren met mijn creaties!

Blog:

Facebook:

Instagram:
kimmieskaartjesDiny Sprakel

Ik ben Diny Sprakel en ben sinds ik me kan herinneren aan het hobby-en. Praktisch elke creatieve hobby heb ik wel beoefend. Al enige tijd geniet in van mijn pensioen en kan ik dus alle tijd aan mijn hobbies besteden. Op dit moment ben ik dol op stempelen, kleuren, werken met stencils, sprays en verven, mixed media. Kortom als het maar kleurig is. Voor Pronty Crafts mag ik samen met dit geweldig creatieve team hun producten aan jullie tonen. Al meer dan 20 jaar werk ik samen met Pronty Crafts, dus ik weet welke mooie producten ze maken. Je zal dus ook zeker projecten van mij hier zien verschijnen.

Blog:

Facebook:

Instagram:
creadin


1 opmerking:

  1. Einen ganz lieben Gruss aus Italien. Könnt Ihr mir bitten sagen, wo ich Pronty Stencil sowie andere Pronto Produkte in Holland kaufen kann? Vieken Dank für eine private Antwort FB Messenger als Magda Colombo, oder @ lcmagda@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen